skip to Main Content

Luchttechniek Aalsmeer

Maak kennis met Trios Luchttechniek

Heeft u een bedrijfspand of een fabriek in Aalsmeer? U en uw collega’s willen dan natuurlijk werken in een veilige en zo proper mogelijke omgeving. Het is daarbij niet alleen belangrijk over degelijke machines en doordachte veiligheidsprocedures te beschikken. Goede afzuigsystemen en ventilatiesystemen zijn ook essentieel. Als er namelijk te veel stof in de lucht zweeft, dan is dit schadelijk voor de gezondheid van werknemers en ook voor de werking van apparatuur. Gelukkig kunt u voor uw bedrijf in Aalsmeer Trios Luchttechniek inschakelen voor de juiste stofafzuigapparatuur. Elk stofafzuigings- of ventilatiesysteem wordt door ons al meer dan twintig jaar vakkundig geïnstalleerd.

Onze vele kwaliteitsproducten

Trios Luchttechniek is dé expert als het gaat om de complete montage en installatie van ontstoffingssystemen. Te denken valt daarbij aan een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, een centraal stofzuigsysteem en afzuigarmen. Onze vaste en goed op elkaar afgestemde monteursteams verzorgen bij u in Aalsmeer de installatie van onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten. Dit gebeurt op vlugge en zorgvuldige wijze, waardoor de kosten laag blijven. Bovendien beschikken zij over de bedrijfswagens van Trios, waarin voor elke klus de correcte gereedschappen beschikbaar zijn. Wanneer u voor uw fabriek of kantoorpand in Aalsmeer een gunstig servicecontract afsluit voor periodiek onderhoud, dan weet u zeker dat uw systeem altijd optimaal functioneert. Een eventueel probleem wordt op deze manier voorkomen, in plaats van dat het later moet worden hersteld. Over de langere termijn is dit dan ook financieel gunstiger voor u. Voor iedere installatie en situatie stellen wij een passend servicecontract op.

Voordelen van onze werkwijze

Zonder twijfel is Trios Luchttechniek specialist op het gebied van ventilatie- en stofafvoersystemen. Wij zijn uniek door onze veelzijdigheid en de perfect op maat gemaakte systemen. Om de volgende redenen doet u er goed aan te kiezen voor een ontstoffingssysteem van Trios voor uw bedrijf in Aalsmeer:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Interesse in een ventilatiesysteem in Aalsmeer? Contacteer ons

Wilt u meer informatie ontvangen over een industriële stofzuiger voor uw bedrijf in Aalsmeer? Of heeft u uw favoriete ontstoffingssysteem al op het oog? Bel ons dan vanuit Aalsmeer via 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij adviseren u graag over het meest passende systeem voor centraal stofafzuiging voor uw bedrijfspand in Aalsmeer.

NEEM CONTACT OP    Back To Top