skip to Main Content

Luchttechniek Alphen aan den Rijn

Trios Luchttechniek, voor de beste stofafzuiging in Alphen aan den Rijn

Indien u een kantoorpand of een fabriekshal heeft in Alphen aan den Rijn, dan willen uw collega’s en u daar natuurlijk werken in een veilige en schone omgeving. Het is niet alleen belangrijk om over apparatuur te beschikken waar de nodige protectiemaatregelen in verwerkt zijn. Ook een deugdelijke industriële stofafzuiging is hierbij onmisbaar. Voor de gezondheid van het personeel en een rimpelloze werking van apparatuur kunt u het namelijk niet gebruiken als er te veel stof in de lucht zweeft. Voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn kunt u daarom het best gebruik maken van de producten van Trios Luchttechniek. Wij installeren en onderhouden namelijk al meer dan twintig jaar ventilatiesystemen en centrale stofafzuigingen van de beste kwaliteit.

Ga voor kwaliteit met Trios Luchttechniek

Trios Luchttechniek ontzorgt u volledig bij de montage én het onderhoud van verschillende geschikte ontstoffingssystemen. Producten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen en afzuigarmen. Als expert werken wij in Alphen aan den Rijn met vaste monteursteams. Zo verzorgen wij een efficiënte installatie van onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten. Onze monteurs gaan op pad met Trios-bedrijfswagens, waarin zich voor elke klus alle benodigde gereedschappen bevinden. Door onze hoge productiviteit hanteren wij voordelige prijzen. Als u vervolgens voor uw kantoor of fabriek in Alphen aan den Rijn ook een gunstig servicecontract afsluit, dan bent u verzekerd van een altijd goed functionerend systeem. Mogelijke problemen worden hiermee voorkomen, wat uiteraard altijd beter en gunstiger is dan het naderhand oplossen van een onverhoopte storing. Wij stellen voor elke situatie een gepersonaliseerd servicecontract op.

Voordelen van industriële stofafzuiging

Trios Luchttechniek heeft alle benodigde expertise voor het monteren en onderhouden van elke centrale stofafzuiging. Wij blinken uit door onze veelzijdigheid en de perfect op maat gecreëerde systemen. Maar er zijn nog meer goede redenen om te kiezen voor een ontstoffingssysteem van Trios Luchttechniek voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Interesse in een ventilatiesysteem in Alphen aan den Rijn? Contacteer ons

Belangstelling voor een centraal afzuigsysteem voor uw onderneming in Alphen aan den Rijn of wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen door te bellen naar 079-3600108, te mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of middels een bericht via ons online contactformulier. Wij begeleiden u graag met de aanschaf of het onderhoud van een perfecte centrale stofafzuiging voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn.

NEEM CONTACT OP    Back To Top