skip to Main Content

Luchttechniek Amstelveen

Stofafzuiging nodig in Amstelveen? Kies Trios Luchttechniek

Heeft u een kantoorpand of een fabriekshal in Amstelveen? Natuurlijk wilt u daar dan met uw collega’s veilig kunnen werken in een schone omgeving. Daarbij moet uiteraard sprake zijn van deugdelijke apparatuur, maar ook het belang van een goed en professioneel centraal afzuigsysteem is niet te onderschatten. Zowel de gezondheid van het werkzame personeel als de werking van machines wordt negatief beïnvloed wanneer er te veel stof door de lucht zweeft. Bekijk voor een perfect werkend ventilatiesysteem in uw bedrijf in Amstelveen eens het aanbod van Trios Luchttechniek. Al meer dan twintig jaar lang verzorgen wij de installatie en het onderhoud van centrale stofafzuigingen van topkwaliteit. Lees verder of neem contact op voor meer informatie.

Trios Luchttechniek: veelzijdig en hoogwaardige kwaliteit

Er zijn verschillende soorten ontstoffingssystemen verkrijgbaar via Trios Luchttechniek. Voorbeelden daarvan zijn een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen en afzuigarmen. Zowel de installatie als het onderhoud wordt door Trios Luchttechniek verzorgd. In Amstelveen voeren wij onze werkzaamheden uit in vaste teams van goed op elkaar ingespeelde monteurs, die altijd op pad gaan met volledig uitgeruste bedrijfswagens. Het monteren van onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten gebeurt hierdoor zo efficiënt mogelijk, waardoor mede de kosten binnen de perken blijven. Kiest u voor uw bedrijfspand in Amstelveen ook voor een servicecontract bij Trios Luchttechniek? Dan voeren wij onder gunstige voorwaarden periodieke controles uit en verhelpen wij daarbij eventuele (toekomstige) problemen. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect functionerend centraal stofzuigsysteem.

Voordelen van onze industriële stofafzuigingen

Bij Trios Luchttechniek blinken wij uit in het perfect op maat ontwikkelen van centrale afzuigsystemen. Alle deskundigheid voor het monteren van bijvoorbeeld het geschiktste systeem voor stofafzuiging in uw werkplaats in Amstelveen is bij ons aanwezig. Wanneer u kiest voor een ontstoffingssysteem van Trios Luchttechniek, dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Neem contact op bij interesse in een ventilatiesysteem in Amstelveen

Bent u overtuigd en wilt u een centraal afzuigsysteem aanschaffen voor uw bedrijf in Amstelveen? Of wenst u simpelweg meer informatie te ontvangen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3600108. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij helpen uw kantoor of fabriekspand in Amstelveen graag stofvrij te maken.

NEEM CONTACT OP    Back To Top