skip to Main Content

Luchttechniek Amsterdam

Kies Trios Luchttechniek voor uw industriële stofafzuiging in Amsterdam

Als u een kantoor of een fabriekshal heeft in Amsterdam, dan is het waarschijnlijk uw hoogste prioriteit dat daar prettig kan worden gewerkt. Een veilige en schone omgeving is daarbij het belangrijkst. Mocht er zich te veel stof bevinden in uw bedrijfspand, dan is mogelijk uw industriële ventilator niet van voldoende kwaliteit. Dit kan zelfs ten koste gaan van de gezondheid van de aanwezigen en de goede werking van apparatuur. Wilt u een perfect functionerend ventilatiesysteem voor een schone bedrijfsruimte in Amsterdam? Neem dan eens contact op met Trios Luchttechniek of bekijk ons aanbod. Al meer dan twintig jaar zijn wij expert als het gaat om het installeren en het onderhoud van centrale stofafzuigingen van de hoogste kwaliteit.

Met Trios Luchttechniek gaat u voor veelzijdigheid en kwaliteit

Bij Trios Luchttechniek zijn wij uniek omdat wij voor alle kantoren of fabrieken de juiste ontstoffingssystemen ontwikkelen en plaatsen. Bij ons kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen en een afzuigarm. De installatie in uw bedrijfspand in Amsterdam wordt verzorgd door een goed op elkaar ingespeeld team van monteurs. Deze monteurs gaan altijd op pad met volledig uitgeruste bedrijfswagens, zodat alle attributen en gereedschappen voor alle mogelijke klussen in handbereik zijn. Zo efficiënt mogelijk worden vervolgens onder meer ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten gemonteerd. Kiest uw bedrijf in Amsterdam na de installatie ook over een servicecontract bij ons? Dan voeren wij periodiek controles uit en worden eventuele onvolkomenheden aan uw centrale stofafzuiging verholpen nog voordat deze daadwerkelijk problemen geven. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal functionerende ventilatie.

Voordelen van een centraal afzuigsysteem van Trios

Trios Luchttechniek is dé vakman voor het op maat ontwikkelen van industriële stofafzuigingen. Ook voor uw bedrijf in Amsterdam hebben wij zonder twijfel het beste centraal afzuigsysteem paraat. Bij ons profiteert u daarbij altijd van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Bel ons voor uw ventilatiesysteem in Amsterdam

Heeft u het gewenste centraal afzuigsysteem voor uw fabriekshal in Amsterdam al op het oog? Of wenst u eenvoudigweg meer informatie te ontvangen over onze producten? Bel dan naar 079-3600108. U kunt ook een e-mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij adviseren u dan graag over het stofvrij maken en houden van uw bedrijf in Amsterdam.

NEEM CONTACT OP    Back To Top