skip to Main Content

Luchttechniek Barendrecht

Kies Trios voor een centraal afzuigsysteem in Barendrecht

Mocht u een kantoor of een fabriekshal bezitten in Barendrecht, dan vraagt u uzelf waarschijnlijk wel eens af hoe daar zo prettig mogelijk gewerkt kan worden. Veiligheid en gezondheid komen altijd op de eerste plaats. Van niet te onderschatten belang is het dat de stofafzuiging in een werkplaats voldoende functioneert. Zo niet, dan gaat dat ten koste van de gezondheid van uw werknemers. Daarnaast kan te veel rondzwevend stof de werking van apparatuur aantasten. Dit is uiteraard allerminst de bedoeling. Wilt u zeker weten dat het stofniveau in uw bedrijf in Barendrecht zich op een aanvaardbaar peil bevindt? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Trios Luchttechniek biedt. Wij zijn al meer dan twintig jaar toonaangevend op het gebied van centrale afzuiginstallaties.

Trios: uniek in maatwerk

Geen enkel kantoor of fabriekspand is precies hetzelfde en elk centraal stofzuigsysteem moet dan ook weer anders aangelegd worden. Voor ons geen probleem, want wij zijn al meer dan twee decennia gespecialiseerd in het bieden van maatwerk. Of u voor uw pand in Barendrecht nu kiest voor een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen of een afzuigarm, wij hebben altijd de beste oplossing paraat. De installatie gebeurt door goede teams van ervaren monteurs, die op pad zijn in bedrijfswagens waardoor alle materialen altijd aanwezig zijn. Zo monteren wij zo efficiënt mogelijk onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten. Wanneer u daarna ook nog voor een servicecontract kiest bij Trios Luchttechniek, dan komen wij periodiek bij u in Barendrecht langs voor een grondige controle. Mocht er sprake zijn van een (aanstaand) mankement, dan verhelpen wij dit direct. Zo heeft u altijd de zekerheid van een perfect functionerend centraal afzuigsysteem.

Voordelen Trios Luchttechniek

Bij Trios Luchttechniek hebben wij alle deskundigheid in huis om voor uw bedrijf in Barendrecht een perfect op maat gemaakt centraal stofzuigsysteem te plaatsen. Dankzij de volgende voordelen zou u met Trios Luchttechniek een goede keuze maken:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Neem contact op voor uw industriële stofafzuiging in Barendrecht

Heeft u belangstelling voor één van onze producten? Of heeft u zelfs al een voorkeur bepaald voor een centraal afzuigsysteem voor uw bedrijf in Barendrecht? Wij voorzien u graag van meer informatie. Bel 079-3600108, stuur een e-mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Gaarne adviseren wij u zodat u gaat kunnen genieten van een perfecte industriële stofafzuiging in Barendrecht.

NEEM CONTACT OP    Back To Top