skip to Main Content

Luchttechniek Bodegraven

Trios Luchttechniek: voor uw stofafzuiging in Bodegraven

Bezit u een kantoor of fabriekshal in Bodegraven en wordt het daar na verloop van tijd stoffiger dan u zou wensen? Mogelijkerwijs beschikt uw pand dan niet over afdoende ventilatie. Na enige tijd is het dan niet meer prettig werken voor uw collega’s en u en ook de apparatuur kan eerder schade oplopen door een te grote hoeveelheid rondzwevend stof. Om te voorkomen dat het zo ver komt bekijkt u het aanbod van Trios Luchttechniek. Al jarenlang beschikken wij over alle deskundigheid om elk bedrijfspand, dus ook uw pand in Bodegraven, te voorzien van een perfect functionerend centraal afzuigsysteem. Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Kwaliteit, efficiëntie en maatwerk

Omdat geen enkel bedrijfspand precies hetzelfde is, is het ontwikkelen en het installeren van een industriële stofafzuiging altijd maatwerk. Voor Trios Luchttechniek is dit geen probleem, want in het bieden van dit maatwerk zijn wij al meer dan twintig jaar gespecialiseerd. Voor uw pand in Bodegraven zou bijvoorbeeld gekozen kunnen worden voor een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen of een afzuigarm. Als u contact met ons opneemt, bepalen we welke wijze de meest geschikte is. Vervolgens wordt het ventilatiesysteem in Bodegraven geïnstalleerd door een goed ingespeeld team van monteurs, die zo efficiënt mogelijk onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten zullen plaatsen. Tenslotte zou u er goed aan doen te kiezen voor een servicecontract bij Trios Luchttechniek. Daarmee bent u zeker van een permanent goede werking van uw centraal afzuigsysteem, aangezien wij periodiek bij u langskomen om alle functionaliteiten grondig te controleren.

Profiteer van deze voordelen

Voor alle kantoren en fabrieken stellen wij bij Trios Luchttechniek het meest geschikte ventilatiesysteem samen. Voor uw bedrijf in Bodegraven zou u daarom een goede keuze maken met ons in zee te aan. Daarnaast profiteert u dan van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Contacteer ons voor een stofvrij bedrijfspand in Bodegraven

Indien u interesse heeft in onze producten of wellicht zelfs al weet op welke wijze fabriekshal in Bodegraven stofvrij gemaakt moet worden, dan treden wij graag met u in contact. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen, te mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of te bellen naar 079-3600108. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om een perfect centraal afzuigsysteem bij u in Bodegraven te bewerkstelligen.

NEEM CONTACT OP    Back To Top