skip to Main Content

Luchttechniek Breda

Haal Trios naar Breda voor de beste stofafzuiging

Heeft u een kantoor in Breda? Of gaat u binnenkort aldaar een fabriekshal openen? Dan komt er ongetwijfeld een hoop op u af. Eén van de belangrijkste zaken is dat uw werknemers, uw collega’s en u altijd prettig en veilig kunnen werken. Een deugdelijk centraal stofzuigsysteem is daarbij onmisbaar, zeker in een fabriek. Te veel rondzwevend stof verlaagt de functionaliteit van apparatuur en erger nog, de gezondheid van aanwezige mensen wordt erdoor aangetast. Laat dit niet gebeuren en schakel Trios Luchttechniek in. Om te weten waarom wij expert zijn in centrale afzuigsystemen, kunt u verder lezen of contact opnemen.

Kies Trios Luchttechniek voor kwaliteit, maatwerk en efficiëntie

Uw bedrijfspand in Breda is uniek, net als alle andere kantoren en fabrieken. Voor ons is dat allerminst een probleem, want Trios Luchttechniek is gespecialiseerd in het bieden van maatwerk. Voor elk pand ontwikkelen wij het meest geschikte ventilatiesysteem, of dit nu bestaat uit een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen of een afzuigarm. Wanneer u ons inschakelt voor uw pand in Breda, dan zal een ervaren team van goed op elkaar ingespeelde monteurs de installatie van het juiste centraal afzuigsysteem verwezenlijken. Onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten worden hierbij geplaatst. Heeft u ook gezien dat u daarnaast een servicecontract kunt afsluiten? Hiermee zorgt u er op voordelige wijze voor dat wij periodiek bij u in Breda langskomen. Wij controleren dan grondig of alles nog naar behoren werkt en grijpen in waar nodig. Hiermee bent u verzekerd van een altijd goed functionerend centraal stofzuigsysteem.

Alle voordelen van Trios Luchttechniek op een rijtje

Trios Luchttechniek onderscheidt zich door in elke situatie het juiste centraal afzuigsysteem te ontwikkelen. Ook voor uw bedrijfspand in Breda hebben wij de beste oplossing voorhanden. Daarnaast zou u door onderstaande voordelen een goede keuze maken met Trios in zee te gaan:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Neem contact op voor een stofvrij bedrijf in Breda

Gaat u bijvoorbeeld een fabriekshal openen in Breda en wilt u deze stofvrij houden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en werkmethoden? Neem dan contact met ons op. Bellen kan met 079-3600108 en u kunt een bericht sturen door te mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij staan te popelen om uw pand in Breda stofvrij te krijgen en te houden dankzij een optimale industriële stofafzuiging.

NEEM CONTACT OP    Back To Top