skip to Main Content

Luchttechniek Delft

Voor centrale stofafzuiging kiest u Trios Luchttechniek

Wanneer u een kantoor of fabriekshal in Delft bezit en u wilt daar de luchtkwaliteit verbeteren, lees dan even verder. Trios Luchttechniek is namelijk dé deskundige als het gaat om het ontwikkelen en installeren van industriële stofafzuigingen. Met een ventilatiesysteem van Trios weet u zeker dat er geen overtollige stof rondzweeft. Zo voorkomt u gezondheidsproblemen bij aanwezigen en heeft u minder snel last van haperende apparatuur. Wilt u meer weten wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf in Delft? Lees verder of neem contact met ons op.

Haal Trios Luchttechniek naar Delft voor het beste maatwerk

Omdat elk bedrijfspand anders is, zijn wij bij Trios Luchttechniek gespecialiseerd geworden in het bieden van maatwerk. Al meer dan twintig jaar zijn wij in staat voor elk pand het meest geschikte centraal afzuigsysteem te ontwikkelen, bijvoorbeeld een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen of een afzuigarm. Mocht u van onze diensten gebruik willen maken in Delft, dan gaat een team van vakkundige monteurs zo snel mogelijk aan de slag. Door het monteren van onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten wordt de installatie van de stofafzuiging in uw werkplaats gerealiseerd. Verstandig is om hierbij ook een servicecontract af te sluiten bij Trios Luchttechniek. In dat geval komen wij namelijk periodiek bij uw pand in Delft langs om alle functionaliteiten grondig te controleren. Mochten wij een probleem constateren, dan lossen wij dit direct voor u op. Dankzij dit servicecontract heeft u dus de zekerheid dat uw stofafzuiging altijd optimaal functioneert.

Trios Luchttechniek biedt u deze voordelen

In elke situatie weten wij het beste centraal afzuigsysteem te ontwikkelen, dus ook voor uw bedrijfspand in Delft. Daarnaast profiteert u ook nog van de volgende voordelen bij Trios Luchttechniek:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Contacteer ons voor uw bedrijf in Delft

Heeft u een kantoor of fabriekshal in Delft en wilt u deze graag voorzien van een centraal afzuigsysteem? Verstandige keuze! Bel Trios Luchttechniek via 079-3600108, stuur een e-mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Spoedig komen wij dan langs bij u in Delft om de beste industriële stofafzuiging te bewerkstelligen.

NEEM CONTACT OP    Back To Top