skip to Main Content

Luchttechniek Den Haag

Kies Trios Luchttechniek voor maatwerk in afzuigsystemen

Heeft u een kantoor of een fabriekshal in Den Haag en dient de luchtkwaliteit daar te worden verbeterd? Of opent u binnenkort een bedrijfspand in Den Haag en wilt u een nieuw centraal afzuigsysteem realiseren? Dan zit u goed bij Trios Luchttechniek. Al vele jaren zijn wij dé vakman in het ontwikkelen en installeren van industriële stofafzuigingen. Een dergelijke toevoeging is zeker voor een fabriekshal onmisbaar. Te veel rondzwevend stof gaat immers ten koste van de gezondheid van uw werknemers en ook aanwezige apparatuur kan erdoor worden aangetast. Lees verder om meer te weten wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact op.

Haal het beste centrale stofzuigsysteem naar Den Haag

Bij Trios Luchttechniek hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Voor elk bedrijfspand weten wij daarom welk type centraal stofzuigsysteem het beste tot z’n recht zal komen. Dit kan een industriële stofafzuiging zijn, maar ook een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen of een afzuigarm. Mocht u voor uw bedrijfspand in Den Haag gebruik willen maken van onze diensten, dan komt binnenkort een team van deskundige monteurs bij u langs. Zij verwezenlijken de installatie van de stofafzuiging in uw werkplaats door het monteren van onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten. Vervolgens is het verstandig een servicecontract af te sluiten bij Trios Luchttechniek. Dankzij een dergelijk contract bent u ervan verzekerd dat uw centraal afzuigsysteem altijd goed functioneert. Wij komen dan namelijk periodiek bij u in Den Haag langs om nauwkeurig te controleren of het systeem nog naar behoren werkt. Eventuele problemen worden daarbij meteen opgelost.

De voordelen van Trios Luchttechniek op een rijtje

Trios Luchttechniek is dé specialist in het ontwikkelen van het beste centraal afzuigsysteem in elk bedrijfspand, dus ook voor uw pand in Den Haag. Mocht u voor onze producten kiezen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Een nieuw centraal afzuigsysteem in Den Haag? Neem contact op

Als u een kantoor of een fabriekshal bezit in Den Haag en u wilt deze voorzien van een centraal afzuigsysteem, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Neem contact met ons op en vind uit wat wij voor u gaan betekenen. Bel 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij verheugen ons erop uw bedrijfspand in Den Haag te voorzien van de meest geschikte industriële stofafzuiging.

NEEM CONTACT OP    Back To Top