skip to Main Content

Luchttechniek Dordrecht

Trios Luchttechniek: dé specialist voor maatwerk in afzuigsystemen

Beschikt u over een kantoor of een fabriekshal in Dordrecht en bent u van mening dat de stofafzuiging niet naar wens functioneert? De luchtkwaliteit kan vooral in een fabriek snel achteruit gaan. Dit heeft gezondheidsgevolgen voor uw medewerkers en ook aanwezige apparatuur kan erdoor worden aangetast. Wacht in dat geval niet te lang en grijp in door Trios Luchttechniek in te schakelen. Wij zijn al sinds meer dan twee decennia dé specialist in het ontwikkelen en installeren van industriële stofafzuigingen. Om meer hierover te weten te komen kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Kies Trios Luchttechniek voor uw bedrijf in Dordrecht

Het ontwikkelen van een centraal afzuigsysteem is altijd maatwerk, simpelweg omdat elk bedrijfspand weer anders in elkaar steekt. Gelukkig weten wij voor elk pand opnieuw het meest geschikte centrale stofzuigsysteem te ontwikkelen. Voor uw pand in Dordrecht kan dit bijvoorbeeld een industriële stofafzuiging zijn, maar ook een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen of een afzuigarm. Mocht u voor uw pand in Dordrecht gebruik gaan maken van onze services, dan zal een vakkundig team van goed op elkaar ingespeelde monteurs de installatie bewerkstelligen. Daarbij worden onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten gemonteerd. Wenst u daarna altijd zeker te weten dat het aangebrachte centraal afzuigsysteem naar behoren functioneert? Sluit dan een servicecontract af bij Trios Luchttechniek. Zo’n contract houdt in dat wij periodiek controles in uw pand in Dordrecht uitvoeren. Mocht er dan een probleem aan het licht komen, dan lossen wij dit direct voor u op.

Belangrijke voordelen bij Trios Luchttechiek

Wij zijn bij Trios Luchttechniek dé expert als het gaat om het ontwikkelen en installeren van kwalitatief hoogwaardige centrale stofzuigsystemen. Mocht u voor uw bedrijfspand in Dordrecht kiezen voor onze producten, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Neem contact op voor uw nieuwe centraal afzuigsysteem in Dordrecht

Heeft u een fabriekshal in Dordrecht en wilt u aldaar de hoeveelheid rondzwevende stof blijvend verlagen? Of wenst u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op. Bel 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter op het contactformulier op onze website. Wij treden graag met u in contact om u van het beste advies te voorzien omtrent de meest geschikte industriële stofafzuiging voor uw pand in Dordrecht.

NEEM CONTACT OP    Back To Top