skip to Main Content

Geluidsisolerende cabines

In samenwerking met Alara-Lukagro hebben wij speciaal voor Wärtsilä in Schiedam geluidsisolerende cabines gerealiseerd inclusief ventilatie voor 3 werkstations.

Het bedrijf Wärtsilä

Het bedrijf Wärtsilä heeft een hoofdkantoor in de Finse Hoofdstad Helsinki en is een internationaal opererende organisatie. Wärtsilä ontwikkelt en verleent service op het gebied van geavanceerde technologieën en producten. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke wijze en wordt toegepast bij schepen en energiecentrales. In de bedrijfsvoering ligt de nadruk voornamelijk op duurzaamheid, innovatie en het totaalrendement. De Nederlandse verkoop en service afdeling voor marine en energie is gevestigd in Schiedam.

Geluidsisolerende cabines

Bij het repareren van scheepsschroeven worden de gemaakte geluidsisolerende cabines ingezet. Deze cabines zijn bereikbaar via schuifdeuren die eveneens geluiddicht zijn, maar zijn ook toegankelijk via een draaideur.

Om de producten via een bovenliggende kraan te kunnen plaatsen in de cabines, lopen de schuifdeuren helemaal door tot in het dakoppervlak. Met behulp van een speciale verschuifbare scheidingswand tussen twee cabines is het bovendien mogelijk om grote schroeven te bewerken. Hierbij heeft Alara-Lukagro gezorgd voor de productie van de cabines en tevens de zorg voor het inmeten, uitwerken en monteren van de geluidsisolerende cabines op zich genomen. De luchttechniek is hierbij volledig door onze organisatie verzorgd.

Back To Top