skip to Main Content

Luchttechniek Gorinchem

Kies in Gorinchem voor industriële ventilator van Trios Luchttechniek

Bent u op zoek naar een professioneel centraal stofzuigsysteem voor uw bedrijf in Gorinchem? Dan bent u bij Trios Luchttechniek aan het juiste adres. Wij zijn een autoriteit op het gebied van stof- en afzuigapparatuur. Een goede industriële stofafzuiging in uw werkplaats is namelijk essentieel voor de gezondheid van uw personeel. Met onze machines kunt u een stofvrije werkplek realiseren. Wilt u meer weten over onze producten? Benader dan de specialisten van Trios Luchttechniek. Wij helpen u graag aan de gewenste afzuigarm in Gorinchem.

Het belang van een stofvrije werkplek

Wanneer u op zoek bent naar een centraal afzuigsysteem om het stof in uw loods of andere ruimte op de juiste manier af te zuigen, zit u bij ons helemaal goed. Ruim 20 jaar geleden is ons bedrijf opgericht. Met onze producten kunnen wij een stofvrije omgeving voor bedrijven in de industrie realiseren. Stof is niet alleen slecht voor uw machines, maar kan ook een probleem voor de gezondheid van uw werknemers vormen. De vrijgekomen en vaak schadelijke stof wordt namelijk ingeademd door uw personeel. Door in Gorinchem een industriële stofzuiger bij de bron van het stof te plaatsen, kunnen problemen door stof worden voorkomen. In ons assortiment vindt u hoogwaardige apparatuur zoals mobiele en stationaire units. Voor het beste resultaat wordt de gekozen apparatuur afgestemd op uw wensen en situatie.

Neem contact op voor een afzuigarm op maat in Gorinchem

Wilt u in Gorinchem een industriële stofafzuiging voor uw werkplaats aanschaffen? Kies dan voor de producten en diensten van Trios Luchttechniek. Neem contact met ons op door te bellen naar 079-3600108, te mailen via verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website. Wij voorzien u dan graag van meer informatie over een centraal stofzuigsysteem in Gorinchem.

De montage en installatie van een centraal afzuigsysteem

Heeft u in Gorinchem een centraal stofzuigsysteem aangeschaft via ons? Dan komen wij graag bij uw bedrijf langs om hem op de juiste manier te monteren en installeren. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van stofafzuigsystemen. Wij helpen u vanaf het ontwerp totdat u het apparaat in gebruik neemt. Wanneer u ons inschakelt voor montage en installatie, helpen wij u met ventilatoren, kanaalwerk, filterunits, pneumatiek, besturingskasten en bekabeling.

De voordelen die wij bieden

Kiest u in Gorinchem voor onze diensten? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • VCA gecertificeerd
  • Service door heel Nederland
  • Snelle service bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Een apparaat op maat voor u gemaakt

Wilt u meer te weten komen over de voordelen die wij bieden? Dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

NEEM CONTACT OP    Back To Top