skip to Main Content

Luchttechniek Haarlem

Koop uw industriële stofafzuiging in Haarlem via Trios Luchttechniek

Wenst u in Haarlem een industriële stofafzuiging voor uw werkplaats te kopen? Kies dan voor de producten en diensten van Trios Luchttechniek. Als autoriteit op het gebied van stof- en afzuigapparatuur bieden wij de beste industriële ventilatoren en afzuigsystemen voor uw bedrijf. In een ruimte waar veel stof vrijkomt tijdens het productieproces, is het heel belangrijk dat er een goede afzuiging en ventilatie aanwezig is. Stof is namelijk niet alleen slecht voor uw machines, maar ook voor de gezondheid van uw personeel. Kies daarom in Haarlem voor een eersteklas centraal stofzuigsysteem en geniet van de voordelen.

Zo realiseert u een stofvrije werkplek in Haarlem

Veel bedrijven in de industrie kampen met een stofprobleem. Stof zorgt zoals gezegd niet alleen voor kapotte machines, het is ook heel schadelijk voor de gezondheid van uw werknemers wanneer het wordt ingeademd. Kies daarom voor een industriële stofafzuiging in uw werkplaats. Plaats het apparaat bij de bron van het stof voor het beste resultaat. Voor welke centrale stofafzuiging kiest u? Ga bijvoorbeeld voor een stationair apparaat of bestel een mobiele industriële stofzuiger. Wij realiseren voor u een apparaat op maat conform uw wensen en situatie. Op deze manier kunnen wij in Haarlem een stofvrije omgeving realiseren.

Ook voor de montage en installatie van uw centraal afzuigsysteem

Schaf vanuit Haarlem een centraal stofzuigsysteem aan en laat hem door ons monteren en installeren. Onze vakkundige teams van monteurs helpen bijvoorbeeld met de montage en installatie van ventilatoren, kanaalwerk, filterunits, pneumatiek, besturingskasten en bekabeling. Onze monteurs kunnen u met hun kennis en vaardigheden op een snelle en zorgvuldige manier helpen.

De voordelen die Trios Luchttechniek biedt

Ga in Haarlem voor onze kwaliteitsproducten en -diensten en geniet van de volgende voordelen:

  • VCA gecertificeerd
  • Service door heel Nederland
  • Snelle service bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Een apparaat op maat voor u gemaakt

Wilt u meer te weten komen over die voordelen die wij te bieden? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze specialisten.

Benader ons voor een centraal afzuigsysteem in Haarlem

Wilt u meer te weten komen over het centraal stofzuigsysteem dan u wenst? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Bel dan naar 079-3600108, mail via verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij helpen u in Haarlem dan graag aan een centrale stofafzuiging op maat.

NEEM CONTACT OP    Back To Top