skip to Main Content

Luchttechniek Hendrik Ido Ambacht

Trios Luchttechniek voor uw afzuigarm op maat in Hendrik Ido Ambacht

Heeft u in Hendrik Ido Ambacht behoefte aan een industriële stofzuiger die het stof in uw loods of andere ruimte effectief afzuigt? Dan bent u aan het juiste adres bij Trios Luchttechniek. Wij zijn dé expert op het gebied van stof- en afzuigapparatuur. Industriële bedrijven kloppen bij ons aan voor eersteklas ventilatoren en afzuigsystemen. Met deze apparaten kunt u het stof in uw kantoorpand of fabriekshal op een snelle manier afvoeren. Op deze manier komt het stof niet in uw machines en komt de gezondheid van uw personeel niet in het geding. Wilt u meer te weten komen over een industriële ventilator of centraal afzuigsysteem? Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Hendrik Ido Ambacht.

Ga voor een stofvrije werkomgeving

Stof vormt een groot risico voor de gezondheid van uw personeel. Tevens kunnen uw machines kapot gaan door het stof dat vrijkomt tijdens het productieproces. Het is daarom verstandig om een afzuigarm of ventilator aan te schaffen. Trios Luchttechniek is al meer dan 20 jaar het bedrijf waar u terecht kunt voor stofafzuigsystemen van de beste kwaliteit. Wij willen graag een centraal afzuigsysteem voor u ontwikkelen, dat helemaal is afgestemd op uw wensen en situatie. Alleen op deze manier kunnen wij het beste resultaat realiseren. Wat zijn in Hendrik Ido Ambacht uw wensen voor een industriële stofzuiger? Ga bijvoorbeeld voor een stationair apparaat of kies een mobiele industriële stofzuiger.

Laat ons uw centraal afzuigsysteem installeren

Schakel na de aanschaf van uw afzuigsysteem onze vakkundige monteurs in voor de montage en installatie van het apparaat. Met hun kennis en vaardigheden zijn zij in staat om ventilatoren, kanaalwerk, filterunits, pneumatiek, besturingskasten en bekabeling te monteren en installeren. Met hun hulp is uw apparaat binnen no time zorgvuldig geïnstalleerd.

Profiteer bij ons van de volgende voordelen

Kiest u in Hendrik Ido Ambacht voor onze apparaten? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • VCA gecertificeerd
  • Service door heel Nederland
  • Snelle service bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Een apparaat op maat voor u gemaakt

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze voordelen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze producten en diensten.

Bel of mail ons vanuit Hendrik Ido Ambacht

Wenst u een nieuw centraal stofzuigsysteem aan te schaffen? Of wilt u meer informatie over onze aanpak? Bel dan naar 079-3600108, mail via verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij realiseren graag een industriële stofafzuiging in uw werkplaats in Hendrik Ido Ambacht.

NEEM CONTACT OP    Back To Top