skip to Main Content

Luchttechniek Hilversum

Kies in Hilversum voor een stofzuigsysteem van Trios Luchttechniek

Bent u in Hilversum op zoek naar een specialist die u kan helpen aan een industriële stofzuiger van de beste kwaliteit? Kies dan voor de producten en diensten van Trios Luchttechniek. Al meer dan 20 jaar jaar zijn wij een begrip in de wereld van de stof- en afzuigapparatuur. Wij verzorgen het centraal stofzuigsysteem van onder andere kantoorpanden en industriële loodsen. Wilt u meer te weten komen over een industriële stofzuiger of ventilator? Neem dan contact met ons op vanuit Hilversum.

Wij realiseren een stofvrije ruimte in Hilversum

Voor bedrijven die te maken hebben met veel stof, is een goede centrale stofafzuiging essentieel. Stof is namelijk slecht voor uw apparaten en de gezondheid van uw werknemers. De afzuigarm is het meest effectief wanneer hij bij de bron van het stof wordt geplaatst. Het stof krijgt dan niet langer de kans om in uw machines terecht te komen of ingeademd te worden. Wij willen graag een stofvrije ruimte voor bedrijven realiseren. Met onze kwaliteits afzuigsystemen is dit mogelijk. Wanneer u voor een industriële stofafzuiging voor uw werkplaats kiest, kan deze helemaal op uw wensen en situatie worden aangepast. Wij verkopen namelijk stofzuigsystemen en ventilatoren op maat. Kies bijvoorbeeld voor een stationair apparaat of ga voor een mobiele industriële stofzuiger in Hilversum.

Wij monteren en installeren uw centraal afzuigsysteem

Wanneer u een nieuwe industriële ventilator of stofzuiger voor uw werkplaats heeft gekocht via Trios Luchttechniek, wilt u dat deze perfect werkt. Wij helpen u daarom graag met de montage en installatie van het apparaat. Onze vakkundige monteurs zijn onder andere in staat om ventilatoren, kanaalwerk, filterunits, pneumatiek, besturingskasten en bekabeling te monteren en installeren. Met hun vakkennis en vaardigheden kunnen zij snel en zorgvuldig uw centrale stofafzuiging op de juiste manier installeren.

Dit zijn de voordelen die wij bieden

Wilt u in Hilversum gebruik maken van onze producten en diensten? Dan kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • VCA gecertificeerd
  • Service door heel Nederland
  • Snelle service bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Een apparaat op maat voor u gemaakt

Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie over onze producten, diensten en voordelen. Wat zijn uw wensen voor een nieuwe centraal stofzuigsysteem?

Zo neemt u contact op met ons

Heeft u in Hilversum behoefte aan een effectieve industriële stofafzuiging? Of wenst u meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 079-3600108, te mailen via verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website. Wij laten u in Hilversum dan zo snel mogelijk genieten van een eersteklas centraal afzuigsysteem.

NEEM CONTACT OP    Back To Top