skip to Main Content

Luchttechniek Hoofddorp

Kies in Hoofddorp voor een afzuigarm van Trios Luchttechniek

Wenst u in Hoofddorp een effectieve centrale stofafzuiging aan te schaffen? Kies dan voor een industriële stofafzuiging van Trios Luchttechniek. Ruim 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen en produceren van stof- en afzuigapparatuur op maat. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip op het gebied van stofafzuigsystemen. Onze kwaliteitsproducten worden gebruikt in onder andere kantoorpanden en industriële loodsen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten of diensten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op vanuit Hoofddorp.

Een stofvrije ruimte met een centraal afzuigsysteem

In sommige bedrijven komt er veel stof vrij tijdens het productieproces. Het stof heeft niet alleen een slechte invloed op de werking van de machines in de ruimte, maar ook op de gezondheid van uw personeel. Een goede ventilatie en stofafzuiging is daarom essentieel. Wij zijn dé expert op het gebied van stofafzuiging en ventilatie en daarom helpen wij u graag aan een centraal stofafzuigsysteem op maat. Het apparaat wordt volledig op uw wensen en situatie aangepast. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een stationair afzuigsysteem of juist een mobiele stofzuiger. Met onze producten kunt u een stofvrije ruimte realiseren.

Laat de montage en installatie over aan onze monteurs

Heeft u in Hoofddorp zojuist een eersteklas industriële ventilator of stofzuiger aangeschaft via Trios Luchttechniek? Dan is het belangrijk dat het apparaat op de juiste manier wordt gemonteerd en geïnstalleerd. Gelukkig kunnen onze vakkundige monteurs u daar uitstekend bij helpen. Met hun kennis en vaardigheden zijn zij in staat om snel en zorgvuldig uw ventilatoren, kanaalwerk, filterunits, pneumatiek, besturingskasten of bekabeling te monteren en installeren.

De voordelen waarvan u profiteert

Wanneer u in Hoofddorp kiest voor onze producten en diensten, kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Wij bieden onze service door heel Nederland
  • Wij zijn snel ter plaatse bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Wij maken het apparaat voor u op maat

Wenst u meer informatie over onze voordelen, producten of diensten? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze specialisten.

Bel of mail ons nu vanuit Hoofddorp

Wilt u in Hoofddorp gebruik maken van onze effectieve industriële stofafzuiging? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw eersteklas centraal afzuigsysteem in Hoofddorp.

NEEM CONTACT OP    Back To Top