skip to Main Content

Industriële stofzuiger

Wanneer maakt u kennis met Trios Luchttechniek?

Heeft u een kantoorpand of een fabriekshal en zou u deze graag willen voorzien van een industriële stofafzuiging? Logisch, want u wilt dat daar veilig gewerkt kan worden in een schone omgeving. Veilig werken houdt niet alleen in dat apparatuur deugdelijk en betrouwbaar moet zijn. Een goede stofafzuiging in een werkplaats is even onmisbaar. Te veel rondzwevend stof in een productieruimte tast namelijk de gezondheid aan van de aanwezigen. Bovendien kan apparatuur hierdoor kuren gaan vertonen. Gelukkig kunt u Trios Luchttechniek inschakelen voor de juiste industriële stofzuiger. Elk centraal afzuigsysteem wordt door ons met zorg en kunde geïnstalleerd. Lees meer of neem contact op voor meer informatie.

Met Trios Luchttechniek kiest u voor kwaliteit en deskundigheid

Als het gaat om de complete ontwikkeling en installatie van een industriële stofafzuiging, dan is Trios Luchttechniek zonder twijfel dé vakman. Let op: geen enkel bedrijfspand is hetzelfde, dus van tevoren is het onmogelijk te zeggen op welke wijze een stofafzuiging voor uw werkplaats gerealiseerd zal worden. Mocht u ons inschakelen voor het stofvrij maken en houden van uw pand, dan komt een goed op elkaar afgestemd team van specialisten de situatie in kaart brengen. Daarbij zal een vrijblijvende offerte uitgebracht worden. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan gaan wij aan de slag en worden onder andere ventilatoren, filterunits, bekabeling en besturingskasten gemonteerd voor de realisatie van uw industriële stofzuiger. Als u daarna ook nog een servicecontract afsluit bij Trios Luchttechniek, dan komen wij periodiek bij u langs voor het plegen van onderhoud en het eventueel verhelpen van problemen. Handig, want zo weet u zeker dat de stofafzuiging in uw werkplaats altijd goed functioneert.

Voordelen dankzij onze werkwijze

Dankzij onze veelzijdigheid, flexibiliteit en onze perfect op maat ontwikkelde ontstoffingssystemen zijn wij dé specialist op dit gebied. Om de volgende specifieke redenen zou u er goed aan doen te kiezen voor een industriële stofzuiger van Trios Luchttechniek:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Interesse in een industriële stofafzuiging? Contacteer ons

Wenst u meer informatie te ontvangen over een centraal afzuigsysteem voor uw kantoor of fabriek? Bel naar 079-3600108, stuur een e-mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij voorzien u graag van gedegen advies en verwezenlijken zo’n degelijke stofafzuiging in de werkplaats in uw bedrijfspand.

NEEM CONTACT OP    Back To Top