skip to Main Content

Luchttechniek Leiden

Trios Luchttechniek voor de beste industriële stofafzuiging in Leiden

Zoekt u in Leiden een bedrijf waar u terecht kunt voor een eersteklas centrale stofafzuiging? Klop dan aan bij Trios Luchttechniek. Al meer dan 20 jaar zijn wij een begrip op het gebied van stof- en afzuigapparatuur op maat. Industriële fabrieken en andere bedrijven gebruiken onze producten om op een effectieve manier stof af te zuigen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten die wij verkopen? Dan kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen vanuit Leiden.

Geef stof geen kans in Leiden

Tijdens het productieproces van industriële bedrijven kan veel stof vrij komen. Het stof trekt in de machines die in de ruimte staan, waardoor ze kapot gaan. Daarnaast wordt het stof ingeademd door het personeel in de ruimte. Dit vormt een groot risico voor de gezondheid van de medewerkers. Het is daarom heel belangrijk dat er een goede ventilatie en stofafzuiging aanwezig is. Wij van Trios Luchttechniek helpen u graag aan een industriële ventilator of stofzuiger. Wij verkopen echte kwaliteitsproducten die helemaal naar uw wensen en situatie kunnen worden aangepast. Welk centraal stofzuigsysteem heeft uw voorkeur? Gaat u in Leiden voor een mobiel afzuigsysteem of juist een stationair afzuigsysteem?

Ventilatie en stofafzuiging regelen

Wanneer u in Leiden uw gewenste centrale stofafzuiging eenmaal heeft aangeschaft, is het belangrijk dat hij ook op de juiste manier wordt aangesloten. Gelukkig hebben wij een team met vakkundige monteurs in dienst die u daar graag bij helpt Met hun grote kennis en vaardigheden hebben zij binnen no time uw centraal afzuigsysteem gemonteerd en geïnstalleerd.

Kies voor onze voordelen

Kies in Leiden vandaag nog voor onze producten en diensten en profiteer van de volgende voordelen:

  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Wij bieden onze service door heel Nederland
  • Wij zijn snel ter plaatse bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Wij maken het apparaat voor u op maat

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact opnemen met onze specialisten.

Neem contact met ons op

Wilt u in Leiden meer weten over een industriële ventilatie of stofafzuiging op maat? Bel ons dan via 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij laten u in Leiden graag profiteren van een eersteklas centraal afzuigsysteem via Trios Luchttechniek.

NEEM CONTACT OP    Back To Top