skip to Main Content

Luchttechniek Mijdrecht

Centraal afzuigsysteem nodig in Mijdrecht? Kies Trios Luchttechniek

Wenst u een schone lucht in uw fabriekshal of kantoorpand in Mijdrecht? Dan is Trios Luchttechniek de juiste partner voor de installatie van een centraal afzuigsysteem. Een industriële stofafzuiging reinigt de lucht. Dit heeft een positief effect op uw gezondheid en dat van uw medewerkers. Vuile lucht als stof, damp en gas kunnen zorgen voor nare ziektes. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij de juiste expertise in huis om uw ventilatiesysteem vakkundig te installeren. Bekijk het brede assortiment aan diverse systemen van Trios Luchttechniek. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en u profiteert bij ons van een optimale service. Neem direct contact op vanuit Mijdrecht!

Een efficiënt centraal stofzuigsysteem voor in Mijdrecht

Zoekt u in Mijdrecht naar een specifiek systeem voor uw bedrijf? Bij Trios Luchttechniek heeft u keuze uit onder andere een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, centrale stofzuigsystemen en afzuigarmen. Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben de juiste kennis en ervaring. Tevens gaan zij altijd op pad met de juiste gereedschappen voor een vakkundige montage en installatie. Daarnaast kunt u ons ook om de zoveel tijd inschakelen voor periodiek onderhoud. Sluit hiervoor gelijk een servicecontract bij ons af. Zo voorkomt u eventuele toekomstige storingen of andere problemen. Wanneer u kiest u voor een centraal stofzuigsysteem?

Dit zijn de voordelen van onze industriële stofafzuigingen

Wist u dat u bij Trios Luchttechniek uw centrale afzuigsysteem voor in Mijdrecht, geheel op maat kunt laten maken? Onze specialisten ontwerpen, monteren en installeren uw systeem optimaal, afgestemd op uw werkplaats. Ontdek ook onze vele andere voordelen waar u van profiteert:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledige ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Onze ventilatiesystemen werken zelfs onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Uiterst snelle service bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen: voor optimale veiligheid en kwaliteit

Neem direct contact op voor een industriële ventilator in Mijdrecht

Heeft u in Mijdrecht interesse in een centraal afzuigsysteem voor uw werkplaats of kantoor? Of heeft u nog vragen over een systeem op maat? Of wilt u meer informatie over onze producten en prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3600108. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Kies voor een stofvrije ruimte en laat ons een industriële stofafzuiging installeren in Mijdrecht!

NEEM CONTACT OP    Back To Top