skip to Main Content

Luchttechniek Nieuwegein

Kies een centraal afzuigsysteem voor in Nieuwegein

Wenst u voor uw werkplaats of industrie een centraal afzuigsysteem voor in Nieuwegein? Dan bent u bij Trios Luchttechniek aan het juiste adres. Wij komen graag bij u de industriële ventilator installeren. Binnen in een bedrijfspand ontstaat veel vuile lucht zoals damp, gas, geur en stof. Hierdoor kunnen uw medewerkers en uzelf sneller ziek worden. Met een industriële stofafzuiging verminder je kans op ziektes. Bovendien draagt het bij aan de veiligheid van uw personeel. Wilt u ook schone lucht in uw ruimte creëren? Laat onze specialisten dan eens langs komen om de centrale stofafzuiging te installeren. Wilt u meer meer informatie? Lees snel verder of neem direct contact op vanuit Nieuwegein.

Efficiënte systemen van hoogwaardige kwaliteit

Bij Trios Luchttechniek kunt u vanuit Nieuwegein terecht voor een industriële ventilator, een industriële stofafzuiging, afzuigarmen en centrale stofzuigsystemen. Allen hebben ze een uitstekende en hoogwaardige kwaliteit. Ook hebben onze monteurs de juiste expertise en certificaten om uw systeem vakkundig te installeren. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Met deze kennis en materialen gaan wij efficiënt te werk. Kiest u voor ons bedrijf, dan profiteert u ook nog van scherpe prijzen. Wilt u storingen voorkomen? Sluit een servicecontract met ons af. Wij komen dan langs op uw werkplaats voor periodiek onderhoud. Wij stellen graag een servicecontract op maat op voor in Nieuwegein.

Profiteer van alle voordelen van onze centrale stofafzuigingen

Wanneer u kiest voor een van onze centrale afzuigsystemen voor in Nieuwegein, komen wij de complete montage en installatie verzorgen. Wij denken met u mee vanaf het ontwerp en geven u de benodigde gebruikstips. Wat onze service zo speciaal maakt is dat wij enkel kwalitatieve industriële ventilatoren aanbieden. Daarnaast biedt ons bedrijf u nog meer voordelen:

  • Een ruime keuze aan stofafzuigsystemen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud door ons verzorgd
  • Afzuigarmen die ook gedurende extreme omstandigheden werken
  • Flexibele onderhoudscontracten
  • Snelle service bij storingen
  • Volledig VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens ATEX-richtlijnen

Bel of mail direct voor uw centraal afzuigsysteem in Nieuwegein

Mogen wij een centraal afzuigsysteem in uw werkplaats in Nieuwegein installeren? Of heeft u nog vragen en wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bel dan naar 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of stuur een bericht via ons online contactformulier. Wij zijn uw professionele partner op het gebied van een afzuigarm, industriële stofzuiger en centrale stofafzuiging in Nieuwegein.

NEEM CONTACT OP    Back To Top