skip to Main Content

Luchttechniek Oosterhout

Voor uw centrale stofafzuiging in Oosterhout

Bent u van plan een fabriek te openen in Oosterhout en wilt u meteen een centrale stofafzuiging aanschaffen? Een goede ventilatie is van groot belang. Wanneer er teveel stof in de ruimte aanwezig is, kan er eerder schade aan uw apparatuur ontstaan en is ook uw personeel vatbaarder voor ziektes. Voorkom deze situaties en bekijk het centrale stofzuigsysteem van Trios. Met onze 20 jaar ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om uw industriële stofafzuiging op de juiste manier te ontwerpen en te installeren in uw bedrijfspand of fabriek in Oosterhout. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Efficiënt maatwerk in Oosterhout door Trios

Elk bedrijfspand is weer verschillend, waardoor het ontwerpen en installeren van een centraal afzuigsysteem altijd maatwerk betreft. Trios Luchttechniek is hier uitermate in gespecialiseerd. Zet ons in voor uw industriële stofafzuiging, industriële ventilator, afzuigarmen of een centraal stofzuigsysteem. Wat voor uw pand het beste is, bekijken wij graag wanneer u contact met ons opneemt. Ons team van vakkundige monteurs neemt vervolgens de installatie in handen. Dit doen zij snel doch nauwkeurig. Kiest u ook voor een servicecontract bij Trios? Dan komen wij periodiek bij u langs om uw centraal afzuigsysteem te controleren op mankementen. Indien dit het geval is, lossen wij het probleem direct op. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden voor een servicecontract voor u in Oosterhout.

Bij Trios Luchttechniek profiteert u van veel voordeel

Trios Luchttechniek kan zowel voor bedrijven als fabrieken de beste industriële stofafzuiger ontwerpen. Wordt daarom onze partner in Oosterhout, zodat u ook kunt profiteren van onze vele andere voordelen. Wat deze voordelen precies zijn? Bij ons profiteert u van:

  • Keuze uit meerdere stofafzuigsystemen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Ventilatiesystemen die ook onder extreme omstandigheden werken
  • Gunstige onderhoudscontracten
  • Snelle oplossing bij storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Neem contact op voor uw industriële stofzuiger in Oosterhout

Heeft u belangstelling in ons centraal afzuigsysteem, industriële stofafzuiging of afzuigarmen? Neem dan direct contact op zodat wij de stofafzuiging in uw werkplaats in Oosterhout kunnen installeren. Heeft u nog overige vragen over onze diensten?
Benader ons direct door het online contactformulier in te vullen, te mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of te bellen naar 079-3600108. Wij zullen de stofafzuiging in uw werkplaats in Oosterhout dan zo spoedig mogelijk ontwerpen en installeren!

NEEM CONTACT OP    Back To Top