skip to Main Content

Luchttechniek Ridderkerk

Een centraal afzuigsysteem in Ridderkerk gezocht?

Behoeft uw bedrijfspand in Ridderkerk betere ventilatie? Kies voor een centraal afzuigsysteem van Trios Luchttechniek. Een schone, veilige werkomgeving is een must. De apparatuur dient in orde te zijn, maar ook een degelijke centrale stofafzuiging mag niet ontbreken. Een teveel aan stof zorgt voor mankementen aan uw apparatuur en komt ook de gezondheid van uw personeel niet ten goede. Bekijk daarom eens het aanbod industriële ventilatoren van Trios. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het produceren, installeren en onderhouden van centrale stofafzuigingen. Mogen wij ook uw industriële stofafzuiging op maat maken? Neem dan direct contact met ons op vanuit Ridderkerk.

Een op maat gemaakte industriële ventilator

Bij Trios Luchttechniek kunt u terecht voor de ideale industriële stofafzuiging voor uw werkplaats in Ridderkerk. Wenst u een industriële ventilator, een centraal stofzuigsysteem of afzuigarmen? Wij bieden u een product naar wens, dat wij geheel op maat voor u maken. Wij nemen zowel de installatie als het onderhoud van de centrale stofafzuiging op ons. Onze vakmannen gaan altijd op pad met een goed uitgeruste servicewagen. Doordat de installatie van het centraal stofzuigsysteem snel doch zorgvuldig gebeurt, kunnen wij u ook een scherpe prijs aanbieden voor onze service. Wenst u ook een servicecontract af te sluiten bij Trios? Dan komen wij periodiek bij u langs om uw industriële stofzuiger te controleren op mankementen. Indien er sprake is van een defect, lossen wij dit direct voor u op. Zo weet u zeker dat uw centraal stofzuigsysteem in Ridderkerk naar behoren blijft functioneren.

Profiteer van het voordeel van onze industriële stofafzuigingen

Bij Trios Luchttechniek bent u op de juist plek voor een geheel op maat gemaakt centraal afzuigsysteem. Onze professionals bevatten de juiste kennis en vakkundigheid om uw ideale industriële stofzuiger te ontwerpen. Bij ons profiteert u van vele voordelen. Naast de producten van hoogwaardige kwaliteit, profiteert u in Ridderkerk onder andere van:

  • Diverse stofafzuigsystemen in ons assortiment
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud geheel door Trios
  • Ventilatiesystemen die ook functioneren onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten
  • Snelle service bij eventuele verstoringen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Neem contact op bij interesse in een afzuigarm in Ridderkerk

Bent u overtuigd van onze voordelen en wenst u een centraal afzuigsysteem aan te schaffen voor uw bedrijfspand of fabriek? Of behoeft u meer informatie omtrent onze producten en diensten in Ridderkerk? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 079-3600108. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Laat ons uw bedrijfspand of fabriek in Ridderkerk voorzien van industriële stofafzuiging, een centraal stofzuigsysteem of een afzuigarm.

NEEM CONTACT OP    Back To Top