skip to Main Content

Luchttechniek Rotterdam

Maak kennis met ons centraal afzuigsysteem in Rotterdam

Heeft u een nieuwe fabriek in Rotterdam geopend en behoeft u nog een perfecte centrale stofafzuiging? Benader Trios Luchttechniek voor uw industriële ventilator. Veel stof in uw bedrijfspand is niet gewenst. Het kan uw machines beschadigen en ook uw personeel heeft zo meer kans op ziektes. Laat dit niet gebeuren en schaf onze industriële stofafzuiging vandaag nog aan. Wij hebben jarenlange ervaring in de productie en installatie van centrale stofafzuigingen, waardoor wij uw industriële stofzuiger geheel op maat kunnen maken. Neem contact met ons op vanuit Rotterdam voor meer informatie of lees verder om onze diensten te ontdekken.

Efficiënt maatwerk voor u in Rotterdam

Uw bedrijfspand is uiteraard anders dan andere bedrijfspanden of fabrieken in Rotterdam.
Daarom bieden wij efficiënt maatwerk voor uw industriële stofafzuiging. Laat ons uw industriële ventilator, centraal stofzuigsysteem of afzuigarm ontwerpen en installeren.
Wanneer u contact met ons opneemt, kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw pand. Vervolgens zullen onze vakkundige professionals uw centraal afzuigsysteem eenvoudig en snel installeren. Door onze snelle manier van werken, kunnen wij u ook een degelijke prijs aanbieden voor onze diensten. Heeft u ook al eens aan het afsluiten van een servicecontract gedacht? Indien u dit doet, komen wij periodiek bij u langs om uw industriële ventilator te onderhouden. Wanneer wij mankementen opsporen, worden deze direct opgelost. Dit scheelt een hoop in de kosten en voorkomt verdere beschadiging van het centraal afzuigsysteem. Laat ons vandaag nog bij u langskomen in Rotterdam.

Hier profiteert u van bij Trios Luchttechniek

Bij Trios Luchttechniek stellen wij de beste industriële ventilator voor u samen. Ons centraal afzuigsysteem is van dermate goede kwaliteit, dat u hier enorm van profiteert in de toekomst. Bij ons profiteert u echter van nog veel meer voordelen. Bij ons heeft u vanuit Rotterdam:

  • Keuze uit meerdere typen stofafzuigsystemen
  • Volledig ontzorgd in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Industriële afzuigingen die ook werken onder extreme omstandigheden
  • Gunstige onderhoudscontracten op maat
  • Snel ter plaatse bij eventuele plotselinge storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Neem contact op voor uw nieuwe afzuigarm in Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in onze centrale stofafzuiging? Laat ons uw centraal stofzuigsysteem, afzuigarm of industriële stofzuiger vakkundig installeren. Heeft u nog andere vragen omtrent onze diensten? Neem dan direct contact met ons op door het online contactformulier in te vullen, te mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of te bellen naar 079-3600108. Wij gaan dan graag met u in gesprek om het beste centraalstofzuigsysteem voor u samen te stellen in Rotterdam.

NEEM CONTACT OP    Back To Top