skip to Main Content

Luchttechniek Schiedam

Uw centrale stofafzuiging in Schiedam vindt u bij ons

Wenst u de beste centrale stofafzuiging voor uw bedrijfspand in Schiedam? Dan bent u bij Trios Luchttechniek aan het juiste adres. Wij zijn uitermate gespecialiseerd in het produceren en installeren van industriële stofafzuigingen. Met ons centraal afzuigsysteem bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfspand stofvrij is. Dit komt de staat van uw apparatuur en de gezondheid van uw medewerkers zeker ten goede. Bent u benieuwd wat onze industriële ventilatoren voor u kunnen doen? Benader ons dan vanuit Schiedam en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Centraal afzuigsysteem van hoogwaardig kwaliteit

Bij Trios begrijpen wij dat uw bedrijfspand in Schiedam anders is dan andere panden. Gelukkig bieden wij ook maatwerk aan. Al meer dan 20 jaar zijn wij in staat het perfecte centraal stofzuigsysteem voor elk bedrijf te produceren. Behoeft u een afzuigarm, centraal stofzuigsysteem of industriële ventilator? Onze professionele monteurs gaan graag voor u aan de slag. Met hun servicewagen en het juiste gereedschap hebben zij uw centraal afzuigsysteem binnen no time geïnstalleerd. Heeft u ook al eens nagedacht over een servicecontract? Indien u dit bij ons afsluit, wordt uw industriële ventilator periodiek door ons onderhouden. Ontdekken wij een mankement, dan wordt dit meteen door onze monteur opgelost. Via ons servicecontract bespaart u een hoop onnodige kosten in de toekomst. Meer weten? Neem direct contact met ons op vanuit Schiedam en vraag naar ons servicecontract op maat.

Genoeg voordelen voor u in Schiedam

Wij weten voor elke situatie het best passende centraal afzuigsysteem te creëren. Daarbij profiteert u met onze industriële stofafzuiging van nog veel meer voordelen. Bent u benieuwd wat wij u zoal te bieden hebben? Dit hebben wij hieronder voor u opgesomd. U profiteert in Schiedam van:

  • Meerdere stofzuigsystemen om uit te kiezen
  • Ontzorging in ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Industriële stofafzuigingen die functioneren onder slecht weer
  • Zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten
  • In geval van storing snel ter plaatse
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Neem contact op en laat ons uw industriële ventilator plaatsen

Heeft u een bedrijfspand in Schiedam dat u wenst te voorzien van afzuigarmen, een industriële stofafzuiging of een centraal stofzuigsysteem? Dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Bel direct Trios Luchttechniek via 079-3600108, stuur een e-mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij zijn dan snel ter plaatse om uw industriële ventilator, stofafzuiging in uw werkplaats of afzuigarmen te installeren in Schiedam!

NEEM CONTACT OP    Back To Top