skip to Main Content

Luchttechniek Spijkenisse

Een centraal afzuigsysteem gezocht in Spijkenisse?

Zoekt u voor uw kantoorpand in Spijkenisse een nieuw centraal afzuigsysteem om de luchtkwaliteit te verbeteren? Of wenst u een industriële ventilator voor uw fabriek? Denk dan eens aan Trios Luchttechniek. Wij zijn al tientallen jaren actief in het produceren en installeren van industriële stofafzuigingen. Een goede stofafzuiging voor uw werkplaats is onmisbaar. Indien er teveel stof in de ruimte is, wordt zowel uw apparatuur als de gezondheid van uw medewerkers aangetast. Bent u benieuwd wat ons centraal stofzuigsysteem voor u kan betekenen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op vanuit Spijkenisse.

Centraal stofzuigsysteem van de beste kwaliteit

Trios Luchttechniek is uw specialist in maatwerk. Elk bedrijfspand is anders, waarop een andere centrale stofafzuiging nodig is. Denk aan een industriële stofafzuiging, een industriële ventilator, een centraal stofzuigsysteem of afzuigarmen. Kiest u ervoor gebruik te maken van onze diensten, dan komen onze ervaren monteurs graag bij u langs in Spijkenisse. Met hun volledig uitgeruste servicewagen hebben zij uw centrale stofafzuiging binnen enkele ogenblikken geïnstalleerd. Sluit dan ook direct een servicecontract bij ons af, zodat wij periodiek bij u langs kunnen komen voor het onderhoud van uw centraal afzuigsysteem. Zo weet u zeker dat uw centrale stofafzuiging blijft functioneren. Wilt u meer weten over ons servicecontract? Benader onze adviseur vanuit Spijkenisse voor meer informatie.

Dit zijn de voordelen van Trios Luchttechniek

Indien u voor Trios Luchttechniek kiest in Spijkenisse, dan kiest u voor een centraal afzuigsysteem van uitmuntende kwaliteit. Ook profiteert u van vele voordelen wanneer u voor onze producten kiest, zoals: :

  • De keuze uit diverse typen stofafzuigsystemen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud geheel door Trios
  • Afzuigsystemen die onder extreme weersomstandigheden werken
  • Gunstige onderhoudscontracten, geheel op maat
  • Snel op locatie bij storingen
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Kortom, wij hebben u veel te bieden. Profiteer direct van de voordelen van onze industriële stofzuiger vanuit Spijkenisse.

Een nieuw centraal afzuigsysteem bestellen? Benader ons snel

Heeft u een bedrijfspand in Spijkenisse en wenst u deze te voorzien van een industriële stofafzuiging? Zoek dan niet langer verder. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Bel 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zien ernaar uit uw bedrijfspand in Spijkenisse te voorzien van uw gewenste stofafzuiging voor uw werkplaats.

NEEM CONTACT OP



    Back To Top