skip to Main Content

Luchttechniek Uithoorn

Zet Trios in Uithoorn in voor uw centrale stofafzuiging

Wilt u voor uw kantoorpand in Uithoorn een centrale stofafzuiging aanschaffen en installeren? Benader dan Trios Luchttechniek. Het belangrijkste is dat u en uw collega’s in een schone en veilige omgeving kunnen werken. Een kwalitatief goed centraal stofzuigsysteem is daarbij zeker een vereiste. Een teveel aan stof tast namelijk uw apparatuur aan of kan de gezondheid van uw werknemers aantasten. Voorkom niet werkende apparatuur en ziektes onder uw personeel. Schakel Trios Luchttechniek in. Wij zijn uw expert voor uw industriële stofafzuiging in Uithoorn.

Een centraal afzuigsysteem op maat

Elk bedrijf in Uithoorn is weer uniek op haar eigen manier. Voor ons is dit echter geen probleem, gezien wij maatwerk kunnen bieden. Wat voor pand u ook bezit, wij ontwerpen en installeren uw industriële ventilator, afzuigarm of centraal stofzuigsysteem geheel naar wens.
Zet u ons in, dan zullen onze professionele vakmannen uw centrale afzuigsysteem vakkundig installeren. Dit gebeurt dermate snel en gemakkelijk dat wij u ook scherpe prijzen aan kunnen bieden voor onze diensten. Wist u dat u bij ons ook een servicecontract kunt afsluiten? Dit contract houdt in dat wij periodiek bij u langs kunnen komen in Uithoorn om uw centraal afzuigsysteem, industriële stofzuiger of afzuigarm te onderhouden. Eventuele mankementen zijn zo opgespoord en gerepareerd, waardoor u een hoop kosten bespaart in de toekomst. Kies voor een optimaal functionerende stofafzuiging voor uw werkplaats in Uithoorn.

De voordelen van Trios voor u verzameld

Trios Luchttechniek is een bedrijf dat zich van anderen weet te onderscheiden, doordat wij telkens de meest passende oplossing voor uw situatie hebben. Wij kunnen dan ook een centraal afzuigsysteem op maat voor u ontwerpen in Uithoorn. Wat wij u nog meer te bieden hebben? Bij ons profiteert u van vele voordelen, zoals:

  • Keuze uit meerdere stofafzuigsystemen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud door Trios
  • Ventilatiesystemen die tegen slecht weer bestand zijn
  • Gunstige onderhoudscontracten
  • Snelle service in geval van storing
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Uw bedrijf stofvrij? Neem direct contact met ons op

Wenst u een afzuigarm, centraal stofzuigsysteem of industriële ventilator te bestellen bij Trios? Of heeft u al een industriële stofafzuiging naar wens gevonden op onze website?
Neem dan direct contact met ons op vanuit Uithoorn. Bellen kan via het telefoonnummer 079-3600108 en u kunt een bericht sturen door te mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Zet onze professionals in om uw centraal afzuigsysteem in Uithoorn te installeren!

NEEM CONTACT OP    Back To Top