skip to Main Content

Luchttechniek Utrecht

Laat ons uw industriële stofafzuiging in Utrecht verzorgen

Behoeft uw bedrijfspand in Utrecht een degelijke centrale stofafzuiging? Trios Luchttechniek installeert en onderhoudt uw stofafzuiging. Een veilige en schone werkomgeving is zeer van belang. Heeft u veel stof in uw bedrijfspand? Dan kan het goed zijn dat uw huidige industriële ventilator van onvoldoende kwaliteit is. Dit kan schade toebrengen aan de gezondheid van uw werknemers. En goed functionerend centraal afzuigsysteem voorkomt dit. Zet daarom Trios in voor uw centraal stofzuigsysteem. Wij zijn ruim 20 jaar actief in het installeren en onderhouden van stofafzuigingen. Hoogwaardige kwaliteit is wat wij u in Utrecht te bieden hebben.

Kies voor Trios kwaliteit vanuit Utrecht

Onze centrale stofafzuiging is uniek, omdat wij een centraal stofafzuigingssysteem geheel
op maat kunnen maken en installeren in Utrecht. Kies uit onze industriële ventilator, centraal stofzuigsysteem, industriële stofafzuiging of afzuigarm. Onze vakkundige monteurs verrichten graag de installatie van uw centrale afzuigsysteem. Met hun servicewagens en de juiste gereedschap hebben zij uw afzuigarm of industriële stofzuiger binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Wenst u ook een servicecontract bij ons af te sluiten? Dan komen wij periodiek bij u langs om uw centrale stofafzuiging te onderhouden. Dit voorkomt problemen in de toekomst en zorgt er ook voor dat u dan geen grote reparatiekosten kwijt bent. Zo weet u zeker dat uw centraal stofzuigsysteem in Utrecht naar behoren blijft functioneren.

De voordelen van een centraal afzuigsysteem bij Trios

Trios Luchttechniek is de professional waar u zijn moet als het gaat om de beste industriële stofafzuigingen. Kiest u voor ons, dan hebben wij u vele voordelen te bieden. Bent u benieuwd naar waar u in Utrecht van profiteert? Bij ons geniet u van het voordeel van:

  • Meerdere typen stofafzuigsystemen om uit te kiezen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud door Trios
  • Ventilatiesystemen die bestand zijn tegen extreem weer
  • Aantrekkelijke servicecontracten, geheel op maat
  • Snel ter plaatse bij storingen
  • VCA-gecertificeerd bedrijf en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Bel ons vandaag nog voor uw centraal afzuigingssysteem

Heeft u uw gewenste centrale stofafzuiging al kunnen vinden op onze website? Wenst u onze afzuigarmen te bestellen? Of heeft u nog vragen over onze producten of diensten?
Neem dan direct contact op vanuit Utrecht via 079-3600108. U kunt ook e-mailen naar verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Laat ons een industriële ventilator, centrale stofafzuiger of afzuigarm voor u op maat monteren in Utrecht!

NEEM CONTACT OP    Back To Top