skip to Main Content

Luchttechniek Woerden

Uw centraal afzuigsysteem in Woerden door Trios

Behoeft uw bedrijfspand in Woerden een centraal afzuigsysteem? Schakel Trios Luchttechniek in om uw industriële ventilator te installeren. Schone lucht in uw bedrijfspand is zeer van belang. Niet alleen uw machines dienen van de juiste veiligheidsvoorschriften te zijn voorzien. Ook een industriële stofafzuiging draagt bij aan de veiligheid van uw personeel. Daarbij heeft uw personeel met een stofafzuiging in de werkplaats minder kans op ziektes. Ziektes ontstaan namelijk sneller wanneer zich veel stof in de lucht bevindt. Denk daarom eens aan de centrale stofafzuiging van Trios. Al ruim 20 jaar zijn wij actief in het installeren en onderhouden van de industriële stofafzuiging. Laat ons ook uw afzuigarm installeren. Neem contact op vanuit Woerden!

Kies in Woerden voor kwaliteit van Trios Luchttechniek

Trios Luchttechniek is uw betrouwbare partner in Woerden in het monteren en onderhouden van uw industriële ventilator. In ons assortiment bevinden zich een industriële ventilator, een industriële stofafzuiging, afzuigarmen en centrale stofzuigsystemen. Onze monteurs zijn uitermate professioneel en gaan vakkundig te werk. In hun servicewagens hebben zij de juiste gereedschappen voorhanden, waarmee zij eenvoudig en snel te werk gaan. Om die reden hebben wij dan ook scherpe prijzen. Sluit een servicecontract met ons af, zodat wij ook het periodieke onderhoud van de stofafzuiging van uw werkplaats op ons kunnen nemen. Zo voorkomt u storingen in de toekomst, waarbij u meer geld kwijt bent. Wij kunnen u in Woerden een op maat gemaakt servicecontract aanbieden.

Ontdek de voordelen van onze centrale stofafzuigingen

Bij Trios Luchttechniek hebben wij alle benodigde expertise in huis om uw centrale stofafzuiging op de beste manier te monteren en onthouden. Wij bieden enkel hoogwaardige kwaliteit industriële ventilatoren. Wij hebben u echter nog veel meer voordelen te bieden in Woerden. Denk aan:

  • Een ruime keuze aan stofafzuigsystemen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud door ons verzorgd
  • Afzuigarmen die ook gedurende extreme omstandigheden werken
  • Flexibele onderhoudscontracten
  • Snelle service bij storingen
  • Volledig VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens ATEX-richtlijnen

Neem contact op voor uw centraal afzuigsysteem

Heeft u in Woerden belangstelling in een centraal afzuigsysteem voor uw bedrijfspand? Of wenst u meer informatie te verkrijgen over onze producten en diensten? Bel dan naar 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl of stuur een bericht via ons online contactformulier. Wij helpen u graag in Woerden bij de aanschaf van uw industriële stofzuiger, afzuigarm of centrale stofafzuiging!

NEEM CONTACT OP    Back To Top