skip to Main Content

Luchttechniek Zoetermeer

Een centraal stofzuigsysteem in Zoetermeer gewenst?

Wenst een centraal stofzuigsysteem in Zoetermeer voor uw bedrijf? Trios Luchttechniek is uw betrouwbare partner. Een schone, veilige omgeving is van groot belang, evenals het bezit van machines die hiervoor aan de juiste veiligheidsvoorschriften voldoen. Een degelijk ventilatiesysteem of afzuigsysteem is dan ook zeer gewenst. Te veel stof in uw bedrijfspand kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers. Ook zal uw apparatuur hierdoor minder gaan werken. Trios Luchttechniek heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van stofzuigapparatuur. Zet ons direct in Zoetermeer in wanneer u een stofafzuigsysteem of ventilatiesysteem wenst.

Ontdek meer over de diensten van Trios vanuit Zoetermeer

Trios Luchttechniek is uw specialist in het monteren, leveren en installeren van industriële ventilatoren en afzuigarmen. Onze ervaren en professionele monteurs komen graag bij u in Zoetermeer langs voor de juiste installatie van de stofafzuiging van uw werkplaats. Zij kunnen de filterunits, besturingskasten en bekabeling op een snelle doch vakkundige wijze installeren. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor u tevens laag zijn. Met volledig uitgeruste servicewagens zijn onze monteurs snel ter plaatse. Sluit ook een servicecontract met ons af voor uw periodieke onderhoud, zodat u de zekerheid heeft dat uw centraal stofzuigsysteem optimaal blijft functioneren. Op de langere termijn zal dit financieel gunstiger voor u uitpakken. Laat ons een servicecontract voor opstellen in Zoetermeer.

Profiteer van de voordelen van Trios Luchttechniek

Een industriële stofafzuiging en centraal afzuigsysteem laten onze klanten door Trios installeren om diverse redenen. Ons bedrijf levert u een kwalitatief hoogwaardige industriële ventilator en deze maakt deze zo nodig voor u op maat. Kiest u voor een centrale stofafzuiger van Trios, dan profiteert u in Zoetermeer van vele voordelen. Onder andere:

  • Een ruime keuze aan stofafzuigsystemen
  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud door ons
  • Afzuigarmen die zelfs onder extreme omstandigheden werken
  • Aantrekkelijke onderhoudscontracten
  • Snelle service wanneer er sprake is van storing
  • VCA-gecertificeerd en werkzaam volgens de ATEX-richtlijnen

Neem vandaag contact op voor uw centraal afzuigsysteem

Wenst u een industriële stofzuiger voor uw bedrijf in Zoetermeer aan te schaffen? Of heeft u al een stofafzuiging voor uw werkplaats kunnen vinden op onze website? Benader ons dan direct via 079-3600108, mail naar verkoop@triosluchttechniek.nl, of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Laat ons u adviseren omtrent de best passende centrale stofafzuiging voor u in Zoetermeer.

NEEM CONTACT OP    Back To Top