skip to Main Content

Luchttechniek Gouda

Een industriële stofafzuiging in Gouda via Trios Luchttechniek

Zoekt u in de omgeving van Gouda een bedrijf waar u terecht kunt voor een professioneel centraal stofzuigsysteem? Klop dan aan bij Trios Luchttechniek. Wij worden beschouwd als een autoriteit op het gebied van stof- en afzuigapparatuur. In een bedrijf zijn namelijk niet alleen vakkundig personeel en de juiste machines belangrijk, maar ook een goede ventilatie en afzuiging is essentieel. Zonder centraal stofzuigsysteem zal uw apparatuur sneller kapot gaan, maar komt ook de gezondheid van uw werknemers in het geding. Wilt u als industrieel bedrijf ook een industriële ventilator of stofzuiger aanschaffen? Benader dan een van onze specialisten. Wij monteren en installeren graag de gewenste centrale stofafzuiging in Gouda.

Kies in Gouda voor stofvrije werkplek met onze producten

Heeft u in uw bedrijf veel te maken met stof dat vrijkomt tijdens het productieproces? Dan zult u erg veel baat hebben bij industriële stofafzuiging in uw werkplaats. Met een afzuigarm wordt het vrijgekomen stof opgezogen en afgevoerd. Op deze manier kan het stof niet langer een slechte invloed op de gezondheid van uw personeel en machines hebben. Voor welke industriële ventilator of stofzuiger kiest u? Kies bijvoorbeeld voor een mobiele unit of ga juist voor een stationaire unit. Met meer dan 20 jaar ervaring in stofafzuigsystemen kunt u bij ons altijd het gewenste apparaat vinden.

Wij verzorgen de montage en installatie van afzuigsystemen

Wanneer u in Gouda een centrale stofafzuiging koopt via ons, helpen wij u graag met de montage en installatie van het apparaat. Wij monteren en installeren onder andere ventilatoren, kanaalwerk, filterunits, pneumatiek, besturingskasten en bekabeling. De montage en installatie wordt uitgevoerd door ons vakkundige team van monteurs. Zij zijn zeer goed op elkaar ingewerkt en werken op een snelle en zorgvuldige manier.

Kies voor onze voordelen

Wanneer u in Gouda kiest voor onze producten en diensten, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rij:

  • VCA gecertificeerd
  • Service door heel Nederland
  • Snelle service bij storingen
  • Wij werken volgens de ATEX richtlijnen
  • Een apparaat op maat voor u gemaakt

Benader ons voor meer informatie over de voordelen die wij te bieden hebben. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met een van onze specialisten.

Bel of mail voor een centraal afzuigsysteem in Gouda

Heeft u in Gouda behoefte aan meer informatie over de industriële ventilator of afzuigarm die u wenst? Benader dan Trios Luchttechniek door te bellen naar 079-3600108, te mailen via verkoop@triosluchttechniek.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website. U kunt dan in Gouda op onze hulp rekenen bij de montage en installatie van uw centrale stofafzuiging op maat.

NEEM CONTACT OP    Back To Top