skip to Main Content

Stofafvoersysteem

  • Ontwerp, montage, installatie en onderhoud
  • Snelle service door heel Nederland
  • Servicecontracten op maat
  • VCA gecertificeerd
  • ATEX-richtlijnen
  • Lid van metaalunie

De stofafvoersystemen van Trios Luchttechniek

Geen ruimte op de werkvloer voor giftige stoffen

Stofafvoersystemen zijn onmisbaar om een schone werkomgeving te creëren. Vaak zijn de afgezogen stoffen gevaarlijk voor de gezondheid. Deze worden daarom verzameld in de filterunit. Helaas wordt vaak vergeten dat bij het legen van het stofvat veel stof vrijkomt. Bovendien is het rondom een filterinstallatie vaak een stoffige bende. Trios Luchttechniek installeert het stofafzuigsysteem dat het beste bij uw bedrijf past. Zo werken uw werknemers in een schone en veilige productieruimte.

Bescherm uw werknemers en uw bedrijf

Heeft u geen passend stofafvoersysteem, dan wordt de productieruimte langzaam vervuild met (toxische) stoffen. Soms vormen deze stoffen zelfs een explosiegevaar, waardoor de ruimte gezoneerd moet worden. Bovendien zullen uw werknemers niet erg gemotiveerd zijn om het stofvat te legen, omdat dit zo’n vies klusje is.

Wij bouwen voor u een systeem op maat, zodat stof op een veilige en stofvrije manier uit het stofvat verwijderd wordt. Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor een simpele, maar schone (en veilige) uitvoering tot een volledig contactvrij wisselsysteem.

Dergelijke systemen monteren we niet alleen onder nieuwe installaties, maar zeker ook onder bestaande systemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken voor een gesprek bij u op locatie?

NEEM CONTACT OPBack To Top